Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på Attefallshus i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom Attefallshus i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med Attefallshus i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller Attefallshus kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om Attefallshus

Nu kanske du undrar över vad ett Attefallshus är för något? Ett Attefallshus är en uppsättning av friggebodar som Boverket har tagit fram tillsammans med regeringen. Man ansåg att det fanns ett behov av att få bygga friggebodar på sin tomt, utan att behöva bygglov. Produkten blev Attefallshuset, namngivet efter den förre bostadsministern Stefan Attefall.

Själva ”huset” i sig är ett så kallat komplementsbostadshus, eller liknande friggebod om man så önskar.  Huset har en sammanlagd yta på upp till 25 kvm, och detta hus får alltså byggas utan ett krav på ett bygglov. Man kan använda huset som ett extra förråd, som en uteplats, som en liten minilägenhet eller något annat – fantasin sätter gränserna för husets användningsområde. Det finns många moderna och snygga varianter att välja mellan.

Högsta nockhöjd för ett Attefallshus är fyra meter, och den totala arean för komplementsbostadshuset går förslagsvis att dela upp i olika delar. Att huset har blivit så populärt är egentligen inte alls konstigt, då man ges ganska stora friheter och då det finns olika modeller. Viktigt är att förstås först kolla med grannarna så att de är okej med bygget!

Då populariteten för dessa hus har ökat, finns det också allt fler som levererar och för upp dem. Man kan köpa dem som moduler och föra upp själva, eller välja att anlita en annan snickare eller byggfirma som sköter monteringen åt dig. Har du svårt att bestämma dig hur du vill ha det? Skicka in en offertförfrågan idag, och få tillbaka förslag från aktörer som erbjuder dig Attefallshus.

Mer om Borås

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

Se till att anlita ett företag som håller på med städning i Borås

Sagt om tjänsten