Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en målare i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av målare i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp en målare i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller målare kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om målare

Anlita en målare som kan visa upp bra referenser, eller som på annat sätt passar dig. Oavsett om det gäller invändig målning, tapetsering, snickerimålning, dekormålning eller fasadmålning finns det en målare som är rätt för just dig. Hitta din målare genom att använda dig av vår offerttjänst, och välj ut den målare som erbjuder rätt kvalitet till rätt pris och tidåtgång.

Utvändig målning skyddar mot väder och vind och nötning av materialet, och fyller alltså en mycket praktisk funktion. Men, i dagens samhälle handlar det såklart mycket om yta! Som målare är man alltid efterfrågad, och med trender som går upp och ner finns det alltid arbete. En riktigt duktig målare vet vikten av att vara noggrann, och har ett skarpt öga för detaljer. Ingen uppskattar färgdropp eller skavanker som lyser igenom en nymålad vägg

Att målare är ett gediget yrke med lång historia i Sverige kanske inte är uppenbart för alla. Som yrkesmässig verksamhet dyker måleriet upp i de medeltida kyrkorna, men har säkerligen existerat tidigare än så. Kyrkor målades invändigt, med vackra bilder och ornament, och arbetet utfördes oftast av duktiga kringvandrande målare. Därefter tog måleriet sin fart, givetvis i takt med ett rikare samhälle. Men det är inte bara för syns skull som man målar olika ytor.

Måleri är en ädel konst. Inte alla kan, eller vill, måla eftersom det oftast kräver massor av tålamod. Lägg då till att man måste ha kunskap om hur man skall måla på olika material och vilken färg man skall använda. Detta eftersom det inte passar sig att måla med vilka färger som helst på olika ytor och om det är ute eller inne.

Mer om Borås

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Med hjälp av oss kan du hitta en målare i Borås

Sagt om tjänsten