Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en som håller på med plattsättning i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag som håller på med plattsättning i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag som håller på med plattsättning i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller plattsättning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om plattsättning

Precis som alla andra hantverksyrken har en plattsättare höga krav på sig, och måste erbjuda hög kompetens, erfarenhet och god kännedom om passande material och metoder. Plattsättning innebär, precis som det låter, att man arbetar med att lägga och sätta plattor. Det kan gälla både utomhus, och invändigt.

Plattsättning utomhus gäller kanske främst uppfarter, trädgårdsgångar, uteplatser och på murarbeten. Genom att lägga stenplattor av olika slag blir utseendet snabbt modernt och snyggt, samt ger ett ordnat intryck. Asfalt i all ära, men att ha plattor som både är funktionellt och snyggt blir allt mer populärt. Givetvis kräver det lite mer tid och eftertanke, men resultatet kan bli hur bra som helst. Marmor, granit och andra naturstenar är populära.

Att lägga plattor inomhus, i kök, badrum eller annat rum är hållbart, snyggt och prisvärt. Kakel och klinker kommer i många olika utföranden, så se till att verkligen hitta din favorit innan du bestämmer dig för en sort. Som plattsättare kan man ha certifikat från Byggkeramikrådet för att arbeta i våtrum, men det är inte ett krav.

Letar du efter en kunnig aktör inom plattsättning, utomhus såväl som inomhus, har du hamnat på rätt sida. Här har vi samlat de bästa inom yrket, som väntar på att du ska skicka in en offertförfrågan. Gör det via formuläret, så får du snart svar från en eller flera plattsättare. Var så noga du bara kan, så får du en bättre offert.

Mer om Borås

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

Se till att anlita ett företag som håller på med plattsättning i Borås

Sagt om tjänsten