Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en som håller på med redovisning i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag som håller på med redovisning i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag som håller på med redovisning i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller redovisning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om redovisning

Vad är egentligen redovisning och vad är syftet? Det är ett område inom företagsekonomi, och syftet är dokumentation av organisationer och företags resurshantering. Man redovisar bland annat det ekonomiska resultatet, samt företagets ekonomiska status vid en viss tidpunkt. All ekonomisk verksamhet ska redovisa för sina tillgångar, och det görs dagligen via bokföring som sedan redovisas med ett årsbokslut.

Detta är ett arbete som ständigt pågår, och får inte glömmas bort eller slarvas med. Alla kontohändelser ska bokföras som verifikationer, och det gäller så klart inköp, försäljning och så vidare. Man ska spara all sin bokföring i minst sju år, och givetvis på en trygg och säker plats. Man kan komma att bli skyldig att redovisa alls sin bokföring sju år bakåt i tiden.

För många egenföretagare kan just redovisningen och bokföring vara ett tidskrävande och stundtals allt för svårt moment. Många känner att de inte kan ägna tid åt det som är deras faktiska verksamhet, och primära kunskap. Då kan det vara lämpligt att ta hjälp en redovisningsekonom, och det är inte alls svårt att hitta en som matchar som dina behov!

Ta hjälp av vår offerttjänst, där vi har samlat de allra bästa ekonomerna i just ditt sökta område. Du fyller i formuläret som du ser uppe till höger, och du fyller i alla nödvändiga uppgifter plus beskrivning av ditt behov. Du får sedan offerter från de företag som passar allra bäst. Därefter kan du välja och vraka, och ta den offert du anser vara bäst för dig.

Mer om Borås

Se till att anlita ett företag som håller på med redovisning i Borås

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

Sagt om tjänsten