Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en rörläggare i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av rörläggare i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp en rörläggare i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller rörläggare kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om rörläggare

Vad gör en rörläggare? Jo, en rörläggare utför vanligtvis alla förekommande VVS-arbeten, och det inkluderar nybyggnation eller ombyggnation och därmed rördragning, installation och service av värmepumpar, elpannor, vedpannor, oljepannor, golvvärmesystem, vattenreningssystem och mycket mer såklart. Många VVS-företag är också auktoriserade återförsäljare av värmepumpar, men inte alla.

Du kanske har ett projekt på gång som inkluderar en flytt av vatten- eller golvvärmedragning? Idag kan du göra så mycket mer med till exempel ett badrum. Något som blir alltmer populärt och nästan numera är standard är golvvärme i badrum. Ta hjälp av en kunnig rörläggare som vet precis på vilket sätt golvvärmen ska läggas för maximal effektivitet.

En rörläggare kallas allt oftare för VVS-montör, och för att kunna bli det måste man genomföra tre år på gymnasiets VVS- och fastighetsprogram och där inrikta sig på VVS. Därefter krävs det att man är lärling på ett företag i cirka två år, innan man kan göra sitt gesällprov och där få sin yrkesexamen som VVS-montör, eller rörläggare.

Hur ska du då hitta rätt rörläggare för just ditt behov? Det beror såklart lite på vad det är för projekt du har på gång. För att du själv ska anstränga dig så lite som möjligt, så är det en bra idé att använda dig av vår offerttjänst. Du fyller endast i formuläret här uppe till höger, och mer än så behöver du inte göra. Du väntar sedan bara in att de mest lämpade rörläggarna hör av sig till dig, och du väljer själv vem du vill anlita. Tryggt och smart!

Mer om Borås

Man kan säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

Sagt om tjänsten