Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på städning i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom städning i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med städning i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller städning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om städning

Är du som så många andra trött på att komma hem efter jobbet och se disken stå i diskhon, skoavtryck i hallen och utstickande dammråttor under soffan? De flesta av oss, oavsett vad vi gör om dagarna, anser att städning är ett nödvändigt ont och det är ett arbete som mer eller mindre aldrig tar slut. Såklart finns det de som faktiskt tycker om att städa, men de är förmodligen inte i majoritet. Om du känner igen dig i önskningen att få ägna den tid du ägnar till städning till något annat, så kan det vara dags att anlita en städfirma.

Du kan spara mycket tid och energi av att låta någon annan sköta städningen. Idag är också så att familjer och människor av helt olika klass har råd med att anlita städhjälp, då man till exempel kan använda sig av det fördelaktiga rut-avdraget.

Vilka delar av städningen är det som du gärna hade sluppit? Är det storstädningen, där allt ska dammtorkas, putsas och skuras, eller är det dammsugningen och det allmänna plocket som tar mest tid ifrån dig? Du kanske tycker att just ditt boende är extra svårstädat och därmed behöver hjälp. Oroa dig inte, det är inte tabubelagt att anlita en städfirma. Det är i stället ett nytt sätt att investera i sig själv och sin familj.

Om du tycker att det är krångligt att hitta ett städföretag som erbjuder precis det du vill, eller om du bara inte har tid till att leta, kan du använda dig av vår offerttjänst. Du fyller alltså i formuläret uppe till höger, så noggrant du kan, och skickar sedan in det. Du får svar inom ett par dagar från intresserade och anslutna städföretag. Smidigt och enkelt!

Mer om Borås

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

Se till att anlita ett företag som håller på med städning i Borås

Sagt om tjänsten