Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en som håller på med trädgårdsarbeten i Borås.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag som håller på med trädgårdsarbeten i Borås i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag som håller på med trädgårdsarbeten i Borås som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller trädgårdsarbeten kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om trädgårdsarbeten

Är du en av dem de lyckliga som har en stor och prunkande trädgård? För vissa är det den största drömmen; att få ha en egen trädgård med fruktträd, grönsaksland, buskar och grönskande rabatter. Vad man får vara beredd på är att skötsel av en trädgård tar mycket av ens tid. Det är buskar och häckar som ska klippas, rabatter som ska rensas från ogräs, gräs som ska klippas flera gånger i veckan under sommaren och sen ska den eventuella frukten skördas.

Det är inte alla som har fötts med gröna fingrar, och kan därmed inte heller riktigt se till att ens trädgård och plantor hålls välmående och fina. Då kan det vara läge att anlita en trädgårdsmästare eller någon som kan utföra trädgårdsarbeten, och därmed hålla trädgården i fint skick. Du behöver faktiskt inte göra allting helt själv!

Ibland kan det vara så att man har tröttnat på sin trädgårds utseende. En massa blommor och växtlighet passar inte alla. Då kan det vara passande att anlägga en fin uteplats i sten, fixa till gångarna eller se över planeringen helt. Trädgården kanske först kan nå sin fulla potential om några häckar tas bort helt, eller några nya rabatter anläggs? Förmodligen finns det massor som kan göras med din trädgård, och ett par nya ögon kan vara det enda som behövs för att se det.

När det gäller att hitta företag som arbetar med trädgårdsarbeten har vi samlat de allra bästa i vår databas. Du behöver alltså inte själv ge dig ut på nätet och leta och höra av dig till någon: det räcker att du fyller i vårt formulär så detaljerat du kan och sedan skickar in det. Du blir sedan kontaktad av de bästa företagen, och får se på deras offerter. Du väljer helt själv vem du väljer att anlita. Tryggt och smidigt.

Mer om Borås

Borås är staden som har storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det allra mesta för både stora och små, gammal som ung. Att Borås är en textilstad känner de flesta till, på grund av den anrika historian av textilproduktion. Nu är i princip all produktion flyttad till utlandet, men stämpeln som textilstad ligger kvar tack vare Högskolan i Borås med dess olika inriktningar inom design och mode.

På så sätt kan man också säga att Borås är en blomstrande studentstad, men givetvis mycket mer än så! Att Borås även definierar sig som en stad för konst har blivit allt tydligare de senaste åren, med många skulpturer som har förts upp och givetvis den erkända ”No Limit”-festivalen, där graffittikonstnärer från hela världen ställer upp och förgyller stadens väggar.

I Borås kan man strosa längs gågator, avnjuta grönskan från ett flertal parker, shoppa i det breda utbudet av affärer och ta ett dopp i någon av de närliggande sjöarna när sommarhettan blir för stor. Borås är också en stad där entreprenörskap blomstrar. Att starta företag i Borås är uppmuntrat, och det finns alltid någon att vända sig till om man säker hjälp. Här kan du välja och vraka bland målare, byggfirmor, elektriker, trädgårdsanläggare, städföretag, konsulter, vvs-tekniker och snickare, och givetvis en hel mängd av andra yrkesområden.

Som du kanske har hört kan man också finna en och annan frisör i Borås, så bor man här i staden har man ingen ursäkt för att gå runt oklippt! Hoppas du hittar en företagare i Borås som erbjuder dig rätt service, med bra kvalitet till ett bra pris.

Se till att anlita ett företag som håller på med trädgårdsarbeten i Borås

Sagt om tjänsten